Cam Balkonların 5 Etkileyici Faydası

 


Daha önce hiç cam balkon düşünmediyseniz, o zaman yapma zamanı. Muhtemelen onlara ofis binalarında ve diğer yerlerde rastlamışsınızdır, ancak onları kendi eviniz için hiç düşünmemiş olabilirsiniz.

Hiç şüphe yok ki bir cam balkon güzeldir, düzgün bir şekilde yapıldığında etkili bir sanat eseridir. Sidney'de veya yaşadığınız yerin yakınında iyi bir üne sahip bir korkuluk tedarikçisi seçmeniz bu nedenle önemlidir.

Ancak, sadece bakmak için çarpıcı değiller, işte cam balkon korkuluklarının bilmediğiniz 5 faydası:

Uzay

Camı korkuluk olarak kullandığınızda, daha fazla alan yanılsaması yaratırsınız. Bunun nedeni, bir bariyerin mevcut alana bir son vermesi ve zihninizin bunu otomatik olarak kaydetmesi ve içinde hareket edebilmeniz için mevcut alanı kullanmasıdır.

Ancak, bariyer cam ise, zihninizde o kadar kolay kaydedilmez ve bariyerin her iki tarafındaki boşlukları mevcut olarak görmenizi sağlar. Kısacası, herhangi bir balkon çok daha büyük hissedecektir.

Işık

İzmir Cam balkon, arkadaki alanı, balkonunuzu aydınlatmaya yardımcı olarak ışığın geçmesini sağlar. Bu, balkonu akşamın ilerleyen saatlerinde kullanmanıza izin verecektir. Işığın geçmesine izin vermek, binanın içindeki alanı aydınlatmaya da yardımcı olabilir, standart korkuluklar genellikle ışığın çoğunu engelleyerek içeriyi daha karanlık hale getirir. Camla uğraşırken bu bir sorun değil.

güç

Cam korkuluklar, güvenlik için sertleştirilmiş camdan yapılmıştır, bu, son derece güçlü oldukları ve sizi düşmekten veya balkondan düşmekten koruyacakları anlamına gelir. Bu nedenle merdivenlerde de popülerdirler.

Ancak cam sadece sizi düşmekten koruyacak kadar güçlü değil, aynı zamanda şaşırtıcı derecede dayanıklıdır. Aslında, çok az bakımla bir cam korkuluk yıllarca dayanır.

Temizlik

Camın temizliği aslında çok kolaydır. Herhangi bir parmak izi veya leke göreceğiniz doğru olsa da, kolayca silinebilecekleri de doğrudur. Cam korkuluğunuzun yeni gibi görünmesini sağlamak için düzenli olarak biraz su ve sirke ix yeterlidir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar